Om at spå om fremtiden

Om at spå om fremtiden

Når jeg ser et fremtidsscenarie og videregiver det til en klient, er det altid sådan, at klienternes frie vilje afgør, om det vil ske eller ej.

Hvis du ikke vil det eller kan lide det, jeg ser for dig, så går du bare en anden vej. Hvis jeg for eksempel peger i retning af en sød mand ovre til højre, som ville være en god, kærlig mand og familiefar, men klienten ikke er færdige med et andet spor, hvor det måske er en anden type, hun tiltrækker, så er det sådan.

Jeg viser muligheder, men man skal selv være med til at få det til at ske. Skæbnen er ikke fastlagt, før den finder sted. Men når den så finder sted, vil den oftest få en til at føle, som om noget, der var forudbestemt, bliver virkeligt – som om man finder hjem, eller noget falder i hak.

Alt er i princippet muligt, men vi sætter ofte selv ubevidst en masse begrænsninger for vores liv. Vi vælger, hvad der skal ske, men det er ikke altid, vi er bevidste om det valg. Jeg arbejder med at bevidstgøre mine klienter om deres valg og muligheder, og det arbejde kan du også selv begynde på. Det er langt stærkere som en daglig praksis end blot som en enkelt session. Og det kan selvfølgelig kombineres.

Jeg ved det som regel, når jeg taler til en, som ikke er klar til at løfte sin energi. Og det kan føles ærgerligt at sidde over for et menneske og give velmente råd og vide, at de ikke bliver fulgt, fordi personen ikke tager sig selv alvorligt nok – ikke for alvor elsker sig selv og er i kontakt med egen sjæl. Endnu i hvert fald. Man må altid begynde der, hvor man er klar.

Det er altid hårdt at være vidne til, når mennesker ikke er gode ved sig selv, og det ser jeg i sagens natur en del af, for man søger ofte råd, når noget gør ondt.

Men så ser jeg på de små fremskridt, som altid er der. Det, jeg foretager mig som medie, handler om at udbrede healing og lys, og der er selvkærlighed – det vil sige selvaccepten – en hjørnesten. Jeg dømmer ikke, for det kan jeg slet ikke. Ingen af os har prøvet at være i en andens sko.

Uddrage fra bogen: Find ind til sjælens lys

Find ind til sjælens lys

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"