Fra spildtid til kvalitetstid

Fra spildtid til kvalitetstid

workshops-cover

Den nuværende karantæneperiode er en hård prøve for mange. Vi har pludselig så meget tid ved hånden, men hvordan skal vi bruge den, når vi samtidig er så begrænset i, hvad vi må? Man kan nemt komme til at stirre ind i en væg og lade tiden flyve forbi én. Mange bliver også ramt af ensomhed og depression. Men det er vigtigt at vi griber tiden, vender situationen til det bedst mulige, og bruger den positivt – både for vores fysiske og mentale velbefindendes skyld.

Derfor har jeg valgt, at tilbyde alle mine online workshops til halv pris her i karantæneperioden. Forneden kan du se en liste og beskrivelse af mine online workshops. Er du interesseret i mere info omkring workshoppen, eller at købe den, klik på overskriften.

ENERGI WORKSHOP

I denne workshop vil jeg lære dig alle de bedste teknikker og redskaber til at højne din energi, når du har brug for det. Du lærer simpelthen at blive din egen energimester – både i dagligdagen og når du har brug for ekstra meget energi til et projekt eller en livsdrøm. Øvelserne består både af teknikker, du kan udføre hjemme, og af teknikker, du kan bruge ude i naturen, hvor der er masser af energi og kraft at hente.

AFDØDKONTAKT WORKSHOP

På denne workshop vil jeg lære dig en række helt konkrete teknikker til, hvordan du skaber kontakt til dine kære og til guiderne i dit liv. Jeg guider dig skridt for skridt igennem afdødekontakten, så du under hele forløbet er i trygge hænder, og får gode oplevelser og præcis den smukke kontakt, som du ønsker.

DIN CLAIRVOYANCE WORKSHOP

Ønsker du at blive mere bevidst om dig selv og de evner, du indeholder? Med denne workshop bliver vejen kortere og lettere for dig, der gerne vil have et større indblik i dig selv. Jeg tager dig i hånden hele vejen, så du hele tiden ved præcis, hvad du skal gøre.

Jeg håber, at du finder én eller flere workshops interessante og brugbare. Jeg håber, at de kan skabe lys i din tilværelse, og hjælpe dig med at omdanne spildtid til kvalitetstid her i karantæneperioden. Der er lys forude, og vi skal nok komme igennem det.

Læs også:

Tegn i hverdagen

Noget af det, jeg elsker mest, er at modtage små tegn fra universet, fra engle, guider og slægtninge, der

Hjælp i det alternative

Der findes clairvoyante, shamaner og andre dygtige helbredere, hvis særlige evne det er at se kroppens auralag, og som

Har du spørgsmål her og nu?

SÅ PRØV "SPØRG CLAIRVOYANTEN"